kirstensmeets.reismee.nl

Adres en telefoonnummer Auckland

Lieve allemaal!

Even een heel kort berichtje. Ik heb een nieuw Nieuw Zeelands telefoon nummer en adres.

Telefoonnummer: 0064226249843

Adres: Kirsten Smeets

Huia Residence, Room 250

110, Grafton Road

Grafton

Auckland 1010

New Zealand

Binnenkort weer een verhaaltje over het laatste deel van de reis samen met Paul en mijn start hier in Auckland! Alles gaat goed in ieder geval!

Ik ga nu snel weer verder, ben even op de computer van een huisgenootje. Ik moet nog even wachten tot internet het bij mij doet..

Groetjes en tot snel!

Kirsten

Julia

lief! Fijn dat je goed bent aangekomen in auckland! HOop dat je nog hebt genoten de laatste daagjes met paul! Veel succes, en zo te horen uit je mail, heb je al genoeg gezellige mensen om je heen!

Kusje juul

Juud

Hee Kirs, ik hoop dat je mijn smsje nog net hebt ontvangen dan...? Ik ben geslaagd! :-)
Kuzzzzzz

Rutger

G'day! Ik heb je nieuwe Nieuw-Zeelandse adres opgeschreven, dus mocht ik in de buurt zijn, kom ik zeker even langs voor een kopje koffie :)

Ik hoop dat je je draai snel vindt in NZ, vast wel! Tot nu toe klinkt het super!

Take care!

paul smeets

Hoi lieve schat, 'the explorar'
À la bonneheure zeggen we dan, alle achting en veel geluk bij wat je onderneemt. Veel succes met je stage en het maken van de scriptie. Dat je veel goede mensen zult ontmoeten met wie je leuke contacten kunt leggen, ervaringen uitwisselen en gaandeweg voortgang voor je einddoel zult boeken. Hopelijk heb je een gezellige kamer (kunnen inrichten) en een mooie campus met zwembad, sportaccomodaties en een goede mensa met smakelijke maaltijden. Het zal dan voorbij 'vliegen': de tijd bedoel ik. Net als Onne die destijds tussen de zomertijd in Carnac, vóórdat zij naar Alpe d'Huez ging, een zelfde periode als jij nu, door bracht in Pau in de Pyreneën. Hou ons op de hoogte, want we zijn heel erg nieuwsgierig hoe het daar is en hoe het met jou gaat. Heel veel groeten en 'knoevels', Pap en Mam

mirthe

ik sluit me aan bij rutger! en sem ook!

Fabi

Hee meisje!

Fijn om te lezen dat alles goed gaat. Begint er weer een nieuw avontuur voor je. Spannend! Hopelijk voel je je wel al een beetje thuis in Auckland. Ik kijk al uit naar een nieuw verhaaltje met je laatste ervaringen.

In Nederland gaat het in ieder geval prima. De intro is weer achter de rug en de eerste colleges zijn deze week van start gegaan. Zelf zit ik midden in de startweek van Mundus. Nog een beetje rommelig, maar alles gaat goed. Ook het weer veranderd en het wordt akelig kouder. We gaan dan ook weer de herfst in he.
Gister nog even gedineert met Val, Thalia en Nienna bij mij thuis, wat erg gezellig was. Zijn we dalijk nog maar met zijn 3e over, aangezien Valerie al over 2 weken weg gaat en vanaf maandag Zevenaar blijft.

Wordt rustig hier zonder jullie. Maar ja. We're counting days!;)

Veel plezier nog meid en succes met stage en de scriptie!

xx

paul

ik weet waar je huis woont...